HostingGroup som firma

Omkring Os

HostingGroup er en gruppe af iværksættere som er gået sammen, med intentionen om at skabe det mest pålidelige hosting selskab.
Dette sikre vi os, ved at bruge de nyeste teknologier, som kan skaleres efter behov.

Iværksætterne er udvalgt efter deres kvalifikation fra tidligere projekter, som vi mener er relevante for at bidrage til projektet.


Værdier

Vi tror på at man skal være ærlig for at drive en successful virksomhed, derfor lover vi ikke noget som vi ikke kan holde.
Du kan derfor være sikker på at du ikke får falske forhåbninger til vores produkter eller support.

Vi sørger ligeledes for at lave de nødvendige beregning, således at vores produkter ikke bliver oversolgt, hvilket betyder at der altid ville være resourcer nok til dit produkt på vores platform.
Kort sagt, du får det som der står.


Skalerbare løsninger

Vi bruger cloudløsninger for at sikre maksimal oppetid, ligeledes benytter vi SAN drev, for at kunne udvide med diskplads, som efterspørgelsen stiger.
Til at supplere cloudløsningen bruger vi Vmware, som skal sikre at driftsomkostningerne holdes i bund, og fleksibiliteten i top.


  • Cloudløsning
  • Remote Backup (fjern lokation)
  • Mulighed for SSL
  • Fleksibelt og nemt kontrolpanel

Hostingfaciliteter


Strøm & Generator

Datacentret bruger en del strøm, som leveres direkte fra elnettet. Skulle der mod al forventning opstå forstyrrelser, og derved bliver konstateret ujævn eller ingen strøm, vil et UPS-anlæg være klar til at overtage driften. UPS-anlægget kan give strøm til hele datacentret i omtrent 20 minutter, hvilket giver tid til at diesel-generatorerne kan starte op. Diesel-generatorerne, synkronisere automatisk med UPS-anlægget hvilket gør at selvom strømmen ikke blive leveret fra elnettet i byen, vil ingen servere blive slukket uden varsel.

Diesel-generatoren er udstyret med diesel nok til at drifte datacentret i omtrent 1 dags tid, heraf er der en anden lokation, hvor en tanklastbil opbevares med mere diesel.

Dette har dog aldrig været taget i brug, da vi endnu ikke har haft strømafbrydelse, men selvfølgelig testes UPS-anlægget og Diesel-generatorerne regelmæssigt.


Sikkerhed i datacenter

Sikkerhed i datacentret

HostingGroup er placeret i et stort datacenter, med fuld redundans på netværk, strøm, køling, sikkerhed mm. Selve datacenteret er placeret i ADEODC's datacenter med beliggenhed i Albertslund. Datacenteret får årligt udført en revision af deres ISO politik, for at sikre at deres datacenter opfylder de høje standarder.

Der er i datacentret placeret sensorer som blandt andet måler temperaturen og luftfugtigheden, som reagere hvis der skulle forekomme unormal måledata.

Datacentret er bemandet med døgnvagter, som opretholder sikkerheden med hjælp fra overvågning, adgangskontrol.


Brandsikring

Hvis der skulle opstå brand i datacenteret, er der installeret Argonite brandslukningsanlæg, som udsteder en luftkvælende gasart i datacenteret. Gassen skader hverken mennesker eller IT-Udstyr, men kvæler istedet ilden ved at “opsuge” luften så ilden kvæles. Hvis der skulle være mennesker i datacenteret, mens gassen bliver udløst, kan personerne sagtens nå ud, da gasarten ikke dræber alt luft. Der er ligeledes sensorer i hele datacenteret som opfanger røg, ekstrem varme mm., som er opkoblet til Argonite-anlægget.

Hvis der skulle komme en oversvømmelse er datacenterets rackskabe placeret på EDB-hævet gulve, hvilket sikre at vandet ikke kan skade serverne.

Argonite

Anerkendt hardware

Vi benytter kun det bedste hardware til vores løsninger, dette indbefatter producenter så som Dell, IBM, HP, Cisco og Brocade.

Vores hostingmiljø er baseret på servere fra Dell, samt high-performance SAN-storage. Hertil benytter vi VMware cluster funktionaliteten, som giver os en skalerbar og driftsikker løsning.

Datacenteret benytter blandt andet redundant SAN drev, med backup til fjern lokation. Data lagret på backup-systemer sikres på et meget højt niveau, ved at fjernlokationen ikke er oplyst, men kun kendes af personerne i datacenteret. Derved er data opbevaret i datacenteret sikret på adskilte lokationer, og derved beskyttet mod både tyveri, brand, strømafbrydelser og oversvømmelse.


Peering med udbydere

Netværket er bygget ud fra kvalitetsudstyr fra de førende netværksproducenter, og konfigureret med henblik på størst mulig redundans.

Hertil har datacenteret linjer fra mere end 10 forskellige ISP udbydere, og er blandt andet koblet op til TDC, samt DIX. Skulle der mod alt forventning være problemer med en udbyder, er der udstyr som automatisk detektere dette, og re-router trafikken over til en anden udbyder, hvilket sikre os en utroligt høj redundans.

Peering med andre udbyder