cPanel som kontrolpanel

Hvad er cPanel?

cPanel er et kontrolpanel til at administerer sit webhotel, som har utroligt mange funktionaliteter.
cPanel har et flot og brugervenligt design, spækfyldt med funktioner, så selv nørden er tilfredsstillet.

Kontrolpanelet er modificeret og derved tilpasset til vores ekstremt høje krav, hvilket derfor sikre at vi har et kontrolpanel som vi kan stå indefor. Grunden til at vi har valgt ikke at designe og kode vores eget kontrolpanel på nuværende tidspunkt, er ganske simpelt at tiden og omkostningerne ved, vedligeholdelse ville være dyr, og derved ville vi ikke kunne tilbyde den samme service til prisen.

Vi har oplevet mange kunder, som har været lidt skeptiske overfor cPanel, og derfor ikke ville skifte fra deres nuværende kontrolpanel så som Plesk, ZPanel, Webmin, dog er de alle blevet overbevist, og er tilfredse med cPanel.

 

Sikkerhed i datacenter

1-Klik-Wordpress

Wordpress har i de seneste år, været en af hovedspillerne når det kommer til CMS systemer, hvilket vi selvfølgelig vil optimere alt hvad vi kan.

Vi har blandt andet optimeret installationsprocessen af Wordpress, således at man nu med 1 enkelt klik kan installere wordpress - simpler bliver det ikke.

Derudover kan man vælge, at kontrolpanelet skal holde øje med sin Wordpress side, hvoraf den vil tjekke plugins og sende en email til dig, såfremt der skulle være kommet opdateringer, eller være opdaget et sikkerhedshul.

Udover Wordpress findes der også mange andre 1-klik installationer til de andre kendte CMS systemer.

 

MySQL Databaser

De fleste data som vi efterhånden gemmer, ligger gemt i en database; det er derfor vigtigt at databasen er hurtigt svarende, og dertil er nem at administerere.

Via kontrolpanelet kan man med få klik, gå direkte videre til sine databaser, hvor man kan logge ind på PhpMyAdmin, som giver et let overskueligt kontrolpanel til databasen i en grafisk representation.

Databaser kan let oprettes og slettes igen, samt administration af bruger heraf. HostingGroup understøtter ligeledes tilgang til databasen uden for localhost.

Vores database køre med Master-Slave, for at øge oppetiden, så selv kritiske applikationer kan være sikre.

 

Sikkerhed i datacenter

Sikkerhed er alpha omega

Teknologien udvikler sig med fantastiske fremskridt, hvilket gør at mere af vores "dagligdag" bliver digitaliseret. Vi benytter vores hjemmesider til at gemme billeder, vigtigt materiale og generelt vil vi jo helst ikke miste noget af det.

Men som udviklingen går fremad, ville der altid være ondsindet personer, som prøver at få fat i andres data, hvilket vi selvfølgelig gør alt for at undgå. Dette undgår vi blandt andet med strenge regler for vores ansatte, samt generel opsætning af servere.

Skulle uheldet dog være ude, enten fordi en hacker har været forbi din hjemmeside, eller måske fordi du er kommet til at slette nogle vigtige dokumenter ved en fejl, har vi altid en backup.

Vi tager backup af alle hjemmesider en gang i døgnet, og endnu flere gange med vores database servere. Du kan som forbruger vælge at benytte vores backup system, som ligeledes kan ligge din backup på din Amazon S3, FTP eller SFTP server helt automatisk og selvfølgelig gratis (foruden Amazon omkostninger).

 

Klik her, for at læse mere om vores sikkerhed, og server struktur